Jaký je největší rozdíl mezi mladými lidmi, kteří chodí do kuchyně, a předchozí generací?
Přidal plunkett, dne 11. 11. 2021, 0x
Jaký je rozdíl mezi mladými a starými lidmi, kteří chodí do kuchyně? Jaké jsou detaily designu kuchyně? Na co si dát pozor
V poslední době si s námi přátelé a majitelé povídají "Jaký je rozdíl mezi vařením mladých lidí v kuchyni a rozdílem mezi rodiči a prarodiči v kuchyni?"
Nejprve bych vám rád shrnul:
Předchozí generace lidí chodila do kuchyně vařit pro rodinu, aby se rodina dosyta najedla a tato nová generace mladých lidí chodí do kuchyně více potěšit ostatní, kuchyně skrývá lásku našich mladých lidí na celý život.
Vždy k nám přicházelo mnoho mladých majitelů a přátel na renovaci starých domů.Za prvé, jaké jsou z naší předchozí zkušenosti s dekorací, jaké jsou rozdíly mezi mladými lidmi a předchozí generací ve vaření? Dnes si spolu dobře popovídáme~
Zeleninová odrůda
Předchozí generace: Předchozí generace vaří hlavně „čínské jídlo". Většina jídel je smažená a smažená a jídel je málo. Můžete vařit hodně najednou. Je to podobné jako ve velkém hrnci rýže a zbytek může jíst dál.
Mládež: K dostání je čínské i západní jídlo.Mladí lidé rádi jedí hlavně zdravá lehká jídla.Jídla jsou většinou polotovary nebo jídlo s sebou.Po malém množství nezůstanou.Nebudou jíst přes noc jídla.
Frekvence vaření
Předchozí generace: Vařím všechna tři jídla denně a jím doma.Oběd si mohu uvařit doma a druhý den odnést do práce.
Mladí lidé: Běžně je tempo života poměrně rychlé. Tři jídla denně se málokdy připravují doma. Obvykle jedí ráno, oběd a večer venku nebo si objednají jídlo s sebou. Občas se jdou najíst nebo uvařit doma o svátcích, sledující smysl pro rituál.
Vlastnosti
1. Elektrické spotřebiče
Předchozí generace: Počet elektrických spotřebičů používaných lidmi je velmi malý, zejména digestoře, plynové sporáky, rýžovary, mikrovlnné trouby atd.
Mladí lidé: K dispozici jsou elektrospotřebiče všech velikostí s podrobnějšími funkcemi, pořídí si také kávovary, nástěnné lámačky, myčky nádobí, napařovače, trouby, čističky vody, dezinfekční skříně a tak dále.
2. Vyčistěte
Předchozí generace: ruční čištění, hadr + saponát
Mládež: Mladí lidé, kteří to dokážou odevzdat do automatu, to nikdy sami neudělají. Dřezy jsou vybaveny mytím ovoce a zeleniny a kuchyňský odpad je vybaven drtičkami potravinového odpadu Myčka jim může uvolnit ruce a nestane se mastný.
3. Skladování
Předchozí generace: jen jednoduchá nástěnná skříňka + podlahová skříňka, konstrukce příček je nepřiměřená a míra využití prostoru je velmi nízká.
Mládež: Dispoziční řešení je skvostné.Rozmístění skříněk je velmi důmyslné.Skříňky lze elektricky vysunout, do rohového výsuvného koše lze uložit různé nádobí, na zeď lze uložit vertikálně.
4. Osvětlení
Předchozí generace: stropní svítidlo dokáže vyřešit všechny problémy s vnitřním osvětlením.
Mladí lidé: Věnujte pozornost designu světelné atmosféry.Pro vyřešení problému podsvícení jsou navržena různá stropní a bodová světla na stropě a světla jsou zapuštěna do spodní části nástěnné skříňky.
Estetický design displeje
Předchozí generace: Jen vařit a jíst
Mladí lidé: Vaření musí být vynikající a krásné a já chci před jídlem fotit a zveřejňovat je v Moments. Na snídani/večeři bude na měsíc probíhat check-in, což vyžaduje spoustu nádobí a prostředí kuchyně .
Srovnání dvou generací
Mladí lidé vyhodí trochu nalámané listy, ale předchozí generace nalámané listy otrhá a vyhodí, ty dobré nechá a bude jíst dál. Takže mladé zelí zanechá 75 %, zatímco předchozí generace zanechá 95 %.
Ať už jde o jídlo nebo rýži, mladí lidé rádi vaří více, ale rozhodně nebudou jíst zbytky. Zbytky jídel předchozí generace se nechají nebo uskladní v lednici na další den a odnesou si je do jednotky nebo domů Jíst teplé .
Aby si starší lidé ušetřili problémy, mohou smažit zeleninu jako ředkvičku a okurku dohromady. Obecně nepřemýšlí, jak sladit barvu, aby vypadala dobře. Starší generace si myslí, že je dobré být sytý, protože věk je jiný , ale mladí lidé stále chtějí. „Barva, vůně a chuť jsou kompletní“, protože chci fotit a zveřejňovat je v Moments.
Při mytí nádobí budou starší lidé neradi dávat prostředek na mytí nádobí, takže často zjistí, že umyté nádobí je stále trochu mastné.Pokud použijete více mycího prostředku, budou mít starší osoby pocit, že to není nákladné? Není to nazmar? Z hlediska ochrany životního prostředí není dobré používat příliš mnoho mycího prostředku, ale mělo by se nádobí čistit?
Řečeno na konci
Většina mladých lidí chodí do kuchyně z rozmaru.Lidí,kteří opravdu rádi vaří,je velmi málo lidí.Předchozí generace to sice nemá moc ráda,když chodí do kuchyně,ale mají na bedrech pocit odpovědnosti.Pokud nedělej to, prostě to nikdo neudělal.Read more at: cheap formal dresses melbourne | long sleeve formal dresses
Komentáře:
Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.